ja pojechałem do aso do wieliczki mówie co jest a gosc do mnie aaaaaa to ja musze przyjąc auto na warsztat otworzyć zlecenie sprawdzić czy przysługuje czy nie :evil:sama diagnoza 250zł i powiedzialem dziekuje do widzenia cewki kupilem sam narazie dwie
Kit VALEO do Octavii II 1.9 TDI, przejście na Jednomas.
Zwiń
X
-
Kit VALEO do Octavii II 1.9 TDI, przejście na Jednomas.
Witam,
Słyszał ktoś o kicie Valeo?, podobno wszystko co potrzebne żeby przejść na jednomasę.
Zastanawiam się co zastosować w swojej Octavii. Wszędzie piszą że najlepiej założyć Koło zamachowe o nr. 037 105 273C i zestaw z G60.
Zna ktoś numer kat. tego kitu z Valeo?
-
-
swojego czasu interesowałem się tym wynalazkiem, ale...
1. tuner nie miał wyrobionego zdania co do capacity enemowych,
2. cena wyrywała z butów
...ale to było dwa lata temu..... :szeroki_usmiech
później, gdzies tak z bieigem czasu, podpytywałem branżystów o tenżesz, o ich opinie etc i jakichś zachwytów nad realcją cena/jakość nie słyszałem...ale i tak podchodziłem do tego w sposób na zasadzie...baby w maglu gadają.... :szeroki_usmiech
finalnnie mam zestaw standard/obowiązkowy z G60 i 028 105 269 B....a lekko teraz nie ma.... :szeroki_usmiech
proszsz 4P_835035>>E<< by Ali, defibrylator by DGW
Komentarz
-
-
Walus, to jest coś takiego: http://sklepmoto.eu/product-pol-2842...Octavia-2.html
Sztywne koło zamachowe, docisk, tarcza, łożysko.
Myślę że z 340-360NM spokojnie wytrzyma.
Komentarz
-
-
Dejwid ale w podobnej kwocie możesz zanabyć odelżone_koło plus Sachs G60, które z powodzeniem zniesie znacznie więcej, czyli ptencjał pod GT1749VB
Obecnie owo sprzęgło przenosi u mnie 425 Nm...>>E<< by Ali, defibrylator by DGW
Komentarz
-
Komentarz